Goedkope iPhone hoesjes

Goedkope iPhone hoesjes die wel van goede kwaliteit zijn, zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Bij Hebbennn bieden wij onze klanten alleen maar covers aan van de hoogste kwaliteit voor een zacht prijsje. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij al onze klanten blij kunnen maken. Neem dus eens een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door de scherpe prijzen.

Een unieke cover

Wij bieden verschillende soorten beschermers aan voor uw mobiele telefoon. In ons assortiment hebben wij een heel uniek exemplaar zitten. Het is namelijk een zelfklevend hoesje. Als het in uw zak zit, zal het niet kleven, maar zo gauw u het tegen een glad oppervlak aan drukt, zal het blijven hangen. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn als u een liedje wilt leren op de piano. U ziet de instructies dan op uw telefoon zonder dat u hem hoeft vast te houden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het maken van selfies!

Splitters

Mocht u een heel nieuw model hebben, dan kan het zijn dat tegelijkertijd opladen en muziek luisteren niet meer mogelijk is. Dat kan soms best onhandig zijn en daarom hebben wij een oplossing voor u. Met de splitter die wij aanbieden kunt u muziek luisteren terwijl uw mobiel aan het opladen is. Hij is beschikbaar in drie verschillende kleuren, dus hij past altijd bij uw mobiel.

Kies uw kleur

Naast dat wij splitters in verschillende kleuren verkopen, verkopen wij ook goedkope iPhone hoesjes in allerlei kleuren. Hiermee geeft u uw telefoon eenvoudig een nieuwe look! Kijk voor ons complete assortiment van iPhone accessoires in onze webshop en bestel eenvoudig uw favoriete producten online.

goedkope iphone hoesjes