iPhone USB kabels online bestellen

Het is natuurlijk erg vervelend als uw mobiel net leeg is op een moment dat het totaal niet uitkomt. Daarom raden wij aan om altijd een paar iPhone USB kabels in huis te hebben. Dan heeft u altijd de mogelijkheid om er eentje mee te nemen als u even de deur uit gaat. Wij bieden een aantal exemplaren aan die van zeer goede kwaliteit zijn. Bekijk onze producten online!

Een magnetische oplader

Naast de iPhone USB kabels, bieden wij ook nog een ander product aan: een magnetische oplader. Veel van onze klanten zijn erg te spreken over dit product. De oplader bestaat uit twee stukjes. Het lightning connector stukje doet u in uw telefoon als u het product ontvangt. Dat zorgt ervoor dat er geen vuil meer in uw mobiel kan komen. Als u uw telefoon dan wilt opladen dan pakt u het tweede deel erbij. Dat kunt u zo tegen het lightning connector aanhouden en dan worden ze magnetisch met elkaar verbonden. Als u de oplader dan in het stopcontact steekt, laadt uw telefoon automatisch op. Op deze manier kan er nooit meer vuil in uw mobiel terecht komen.

Groot assortiment

Naast dat wij verschillende soorten iPhone USB kabels aanbieden, bieden wij ook hoesjes aan om uw telefoon mee te beschermen. Zo hebben wij prachtige covers voor uw iPhone. Deze bieden optimale bescherming en zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren! Ook voor autoladers kunt u bij ons terecht. Bekijk onze webshop en bestel eenvoudig en snel online. Bestellingen boven de €18 worden gratis verzonden.

iphone usb kabels
magnetische oplader iphone